McGRAW HILL EDUCATION

McGRAW HILL EDUCATION

McGraw-Hill Education is the online and digital education division of McGraw-Hill Publishing.

Our team designed an office fit-out for their Boston headquarters that reflects their technology forward style and supports their working method.

The project comprises 18,000 SF developed in two phases over a two-year period. Located in an old mill building in Boston’s Fort-Point Channel neighborhood on the edge of the innovation district.

The design incorporated of an open office plan with a variety of conference and collaborative work areas ranging from formal informal. Integration of a kitchen/cafeteria space, a game room, natural light and transparency were key attributes in the design.

  • Type 3B Mill Building Renovation for Open Offices
  • Education Office Fit-Out
  • Media Lab & Cable Access TV
  • Fast Track Construction

Completed: 2014
Location: Boston, MA
Size: 18,000 SF
Cost: $775,000